4 ok

ami miatt a Levelty módszer mindenkinél működik

A leveltybooks.com–on folytatásos regényt, illetve a regények előkészítéseképpen novellákat olvashatsz. A nyelvtanod, a kiejtésed, a szókincsed erre támaszkodva fejleszted. Mire a tanfolyam végére érsz,  észrevétlenül okosabb és kifinomultabb lesz az angolod.

Nem a tanulásra koncentrálsz, hanem a sztorira, és a tudás automatikusan beépül.

4 oka van, amiért ez bárkinél működik.

A regény minden fejezete egy-egy nyelvtani esetre koncentrál, melyet elmagyarázunk és gyakorló feladatokat kapsz hozzá.

Ezen kívül minden fejezethez szószedet, audio fájl, valamint szövegértés- kiejtésgyakorló- és szókincsfeladatok tartoznak.

A fejedben megpróbálsz összerakni egy mondatot, de valami kuszaság, kavarodás mindig van. A LeveltyBooks pont ezeket segít feloldani és helyretenni.

A bejegyzés szerzője

Szabó Kisanna vagyok. Az angol egészen kicsi korom óta az életem szerves része, csakúgy, mint az irodalom, az írás: irodalmár-nyelvtanár családból származom, s örököltem mind az érdeklődést, mind a motivációt. Éltem és tanultam az USA-ban és Nagy-Britanniában, számos nemzetközi művészeti és oktatási projektben dolgoztam - angolul.

A nyelvismeret átadásával az emberek kezébe hasznos eszközt adok, ezért is szeretek tanítani. A mondás nagyon találó, hogy „ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy”. Hiszek az élményszerű nyelvoktatásban - ennek is köszönhetem kiváló eredményeimet és azt, hogy az óráim kitűnő hangulatban telnek. A leveltybooks-szal mindenki számára elérhető, izgalmas, érdekes, ugyanakkor tartós eredményeket hozó módját kínáljuk az angoltanulásnak – a nyelvtanulást, olvasásélményt egyesítve.