Alapfokú Nyelvtani Tisztázó

online angol nyelvtanfolyam

A Bus to Zolsano or A Journey to the Other Side

Present Perfect Simple

Present Perfect Continuous

Kinek ajánljuk?

Annak, aki alapfokú vagy ahhoz közeli tudással rendelkezik, és

  • még most ismerkedik a Levelty módszerrel, vagy
  • csak a Present Perfect Simple & Continuous nyelvtant szeretné elmélyíteni, vagy
  • Levelty-rajongó, és ez a novella alapú Nyelvtani Tisztázó tanfolyam hiányzik a gyűjteményéből.
Nyelvtani szerkezetek, amelyeket a tanfolyamon megtanulsz

Present Perfect Simple

Present Perfect Continuous

Magyar anyanyelvű nyelvtanulók rémálma -tisztázzuk le, tegyük rendbe együtt

19 990 Ft

A Bus to Zolsano tanfolyam szintje a Levelty tanfolyamok között:

19 990 Ft

Mit mondanak azok, akik ezzel a tanfolyammal tanultak?

Imádok olvasni. A Levelty-ben pedig azt szeretem a legjobban, hogy szórakozva tanulhatok, úgy, hogy nem tanulásként élem meg a tanulást, hanem szuper szórakozásként a kedvenc időtöltésemmel, azaz regény, novella olvasásával. Ez volt mindig is a vágyam, hogy angol nyelven olvashassak.

Petres Beáta

Sokkal többet kaptam a tanfolyamtól, mint képzeltem. A történet érdekes, szinte azonnal követeli a teljes megismerést. Rendkívül sok, érdekes szót ismertem meg a történetből. A nyelvtani egység nagyon tartalmas, sokrétű. Érthető magyarázatokkal szemlélteti a kapcsolódó elméletet ANGOL NYELVEN. Ez nagyon jó csapda az agyunknak!

Majkut Ferenc

Teljes mértékben megkaptam azt, amit az ígéreteitek alapján vártam. Nem mondom, hogy az elején könnyen ment, tudom, hogy sokat kell vele foglalkoznom, de mindig élvezettel és kíváncsisággal kezdtem neki a tanulásnak. A legjobb az, hogy az idő múlásával és a minél több tanulással egyre nőtt a szókincsem, javult a szövegértésem és kezdenek letisztulni a nyelvtani nehézségek. Nekem ez a módszer nagyon hatékonynak és működőképesnek bizonyult, örülök, hogy rátaláltam.

Schmidtmayer Edit

Én 2005-ben kezdtem el tanulni angolul. Nem volt rossz tanárom, de valahogy nem találta meg azt a “fonalat” vagy hogy is nevezzem, hogy legalább valamennyit megértsek az angol nyelvtanból. Aztán jött még pár tanfolyam, nyelvkönyvek és… hát a kudarcélmény, amit nem értettem/nem tudtam kezelni, miután két nyelvet beszélek, szerintem elfogadható módon. Feladni nem akartam, (őszintén szólva csalódtam egy elég elismert online angol tanfolyamban) és akkor megismertem Kisannát és Editet. Nem akarok nagy szavakat használni, de nekem ez kell. Megvettem a The Bus To Zolsano tanfolyamot és megvilágosodtam 🙂 nem rögtön, de rákoncentrálva végre megértettem a nyelvtant, mert van itt grammar, vocabulary, some words in pictures, listening és quiz. Alig várom, hogy kezdjem a következő tanfolyamot, a The mistery of Mrs Whitmarsh’s Coffee Cup-ot, mert már ez is az enyém.

Vas Judit

19 990 Ft

Ezeket kapod a tanfolyamoddal:

Egy 2 leckés Nyelvtani Tisztázó online tanfolyamot

20 percnyi hanganyagot

Kiejtésfejlesztő videókat

Nyelvtani és szómagyarázatokat

Feladatokat

Motiváló leveleket

Online konzultációt velünk

19 990 Ft

Pénzvisszafizetési garancia

 

Kezdd el a tanfolyamot, és ha két hét múlva úgy érzed nem azt kaptad tőlünk, amire számítottál, visszaadjuk a tanfolyam árát.

Ha pedig attól tartsz, hogy a tanfolyam szintje esetleg nem lesz megfelelő számodra, nyugodj meg: nekünk az a fontos, hogy tudj tanulni, fejlődni. Csak jelezd emailben (info@leveltybooks.com), ha túl nehéz vagy túl könnyű a tanfolyam, és kicseréljük neked.

19 990 Ft

A honlap üzemeltetője és a honlapon szereplő termékek tulajdonosa:
Leveltybooks Bt.
Adószám: 25997008-1-13
Cégjegyzékszám: 13-06-070639

Email: info@leveltybooks.com

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a nemzetközi Stripe biztosítja.

Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.