Levelty Szintfelmérő

Ebből a szintfelmérőből megtudhatod, hozzávetőlegesen milyen szinten állsz angolból a Közös Európai Referenciakeret besorolása szerint (A1, A2, B1, B2, C1, C2), és megtudhatod, melyik Levelty tanfolyamot ajánljuk a fejlődésedhez.

Mielőtt kitöltöd a szintfelmérőt, kérlek ezeket az instrukciókat olvasd el, és tartsd fejben a szintfelmérő kitöltése közben:
1.) Kitöltős feladatoknál figyelj arra, hogy ne legyen elgépelésed, ill. ne legyen felesleges karakter (pl. szóköz a beírt megoldásod végén), mert a program csak a 100%-os egyezést fogadja el.
2.) Kisbetű, nagybetű nem számít, a program ezt nem veszi hibának.
3.) ABC-választós feladatoknál 2 fajta van: ahol csak egy jó válasz van (ilyenkor a jelölés egy kör megnyomásával történik), vagy ahol több bejelölendő megoldás is van (ilyenkor négyzeteket kell pipálni).
4.) Ahol szavakat ill. kifejezéseket kell a mondatokba húzni, ott klikkelj a szóra, húzd a kép/mondat melletti mezőbe, és akkor engedd el, ha megjelenik egy sárga csík a mező közepén. Ekkor a szó ott marad.

A szintfelmérő egyre nehezedik. Ha úgy érzed, egymás után 4-5 kérdésnél már csak tippelgetsz, de nem tudod a helyes választ biztosra, akkor ne töltsd a tesztet tovább, hanem lapozz az utolsó oldalhoz és nyomd meg a Finish quiz gombot.

A felmérő nem A-B-C-választásos teszt. Ezért arra figyelj, hogy ne legyen elgépelésed, és ne tegyél extra karaktereket (pl. szóköz, írásjel) a beírandók végére, mert a gép csak a 100%-os egyezést fogadja el jónak.