Soha nem volt ilyen élvezetes angol nyelvet tanulni!

A legtöbben így tanulnak:

♦ Magyarul elolvassák, meghallgatják az új nyelvtani eset használatát.

♦ Aztán be is magolják a nyelvtani szabályokat.

♦ Elolvassák a nyelvtanhoz tartozó unalmas olvasmányt.

♦ Teszteket töltögetnek ki.

♦ Görcsölnek ha valamit nem értenek.

♦ Alig mondanak ki egy mondatot is, mert félnek, hogy helytelen lesz.

Kényszerítik magukat, hogy leüljenek tanulni, de egyre fogy a motiváció.

Viszont erre vágynak:

♦ Jó lenne úgy tanulni, hogy azt másnap egyből használni tudják.

♦ Szeretnék a nyelvtani eseteket nem csak megérteni, de meg is érezni, hogy gondolkodás nélkül tudják, hogyan helyes.

♦ Vágynak arra, hogy a tanulás élvezetes legyen, magolás nélkül.

♦ Szomjazzák, hogy a tananyag ne csak hasznos legyen, hanem jó legyen ránézni, tanulni is vele.

♦ Szeretnék, ha izgalmas lenne a tananyag, hogy a nyelvtanulás élmény legyen.

♦  Értékelnék, ha módszertanilag jól felépített tanfolyammal tanulhatnának, hogy biztosak lehessenek benne: jó irányba haladnak.

Meghallgattuk a vágyaitokat, és megalkottuk a Levelty-módszert.

 

év tanítási tapasztalat

Levelty tanuló

%

garantált elégedettség

Ezért fogod annyira élvezni az angol tanulást, mint még soha:

 

alig várod, hogy küldjük a következő leckét

1.

A tananyag arra sarkall, hogy foglalkozz vele: minden tanulnivalót különböző folytatásos történetekre fűztünk fel.

Annyira fogod imádni magát a történetet, amivel tanulsz, hogy hétről hétre alig várod, hogy megkapd végre a következő leckét.

„Amikor megérkezik az új lecke, azonnal elolvasom – mint egy szenvedélybeteg, aki azonnal magáévá akarja tenni szenvedélye tárgyát.”

2.

Ma mindenki rohan. Éppen ezért úgy állítottuk össze a tananyagot, hogy minden egyes eleme a tanulnivaló rögzülését szolgálja.

Például nem csak külön “nyelvtanozunk”, hanem a nyelvtan minden egyes feladatba be van építve.

Ráadásul az újonnan tanult dolgok az adott leckétől kezdve folyamatosan használatban lesznek, így erőlködés nélkül kerülnek a hosszútávú memóriádba.

a tanulás gyors, a tananyag bevésődik

Az a legjobb a Levelty tanfolyamban, hogy erőlködés nélkül tanulok.

/Horváth Sarolta/

úgy találkozol vele, ahogy használod is

3.

Minden történet leckékre tagolódik. Az egyes leckék pedig sok-sok példamondatot tartalmaznak az adott tanulnivalóból. Csak éppen összekapcsolódnak és összeállnak egy izgalmas történetté.

És a lényeg: minden szót és nyelvtani esetet szövegkörnyezetben látsz – egyértelmű lesz, mikor kell használni. Érteni és érezni fogod, mintha mindig is így lett volna.

 

„Nekem nagy szükségem van a nyelvtanra. És örülök, hogy erre is van lehetőségem itt – és így. Nem szeretem a hagyományos (és unalmas) nyelvtani gyakorlatokat. De szeretem, amikor “megvilágosodom” – vagy vállon veregethetem magam: Igen, ezt jól gondoltam. :-)”

4.

Egy nyelv sok összetevőből áll. Ahhoz, hogy beszélni tudj, szükséges a szókincs, a választékos nyelvtan, a helyes kiejtés és még számtalan dolog.

Mindezt olyan módszerrel integráltuk a leckékbe, hogy minden a bevésődést támogassa. Ezzel egy komplex nyelvtanfolyamot kapsz, amivel a teljes angolod fejlődik.

 

komplex rendszer – minden benne van, ami a fejlődéshez kell

Teljes mértékben megkaptam azt, amit az ígéreteitek alapján vártam. A legjobb az, hogy az idő múlásával egyre nőtt a szókincsem, javult a szövegértésem és kezdenek letisztulni a nyelvtani nehézségek. Nekem ez a módszer nagyon hatékonynak és működőképesnek bizonyult, örülök, hogy rátaláltam.

/Schmidtmayer Edit/

Nagyíts rá a térképre, nézd meg, milyen sok helyen használják már a Levelty módszert:

Nagyon szeretem az angol leckéiteket, azok összetettségét, és érthetőségét. Számomra nagyon jól felépített anyagok. Egyszerűen lelkesít, hogy értem, meg tudom jegyezni a szavakat, értem a nyelvtani részt, és egyáltalán, hogy foglalkozom az angollal. Nagyon élvezem a hanganyagokat.

/Cselőtei Erzsébet/

Miért hallgass ránk

Ha angoltanulásról van szó?

Szabó Kisanna és Gönczy Edit 

Mindketten elhivatott angoltanárok vagyunk, több, mint 20 év tanítási tapasztalattal.

Azt valljuk, hogy a nyelvtanulás akkor a leggyorsabb és legeredményesebb, ha élvezzük. Igen, a nyelvtan tanulást is lehet nagyon élvezni.

Ha annyira elmélyülsz a tananyagban, hogy megszűnik körülötted a világ, akkor vagy jó helyen. 🙂

A Levelty tananyagokkal ezt teremtjük meg számodra.

 

KISANNA

Szabó Kisanna vagyok. Az angol egészen kicsi korom óta az életem szerves része, csakúgy, mint az irodalom, az írás. A nyelv, a nyelvek szerelmese vagyok.

„Ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy”, mondja a közmondás. Az angoltanítással nemcsak hasznos, sokrétű eszközt adok az emberek kezébe, hanem olyan ismereteket, melyekkel a személyiségük is gazdagodik. Hiszek az élményszerű nyelvoktatásban – ennek is köszönhetem kiváló eredményeimet.

Az írással családi örökséget viszek tovább. Az írás számomra szent dolog: öröm és komolyság, elköteleződés és önfeledtség. Kommunikáció. Cikkeim, verseim, esszéim számos felületen megjelentek már. Most a történetek keresztmetszetében vizsgálom a világot – veletek.

EDIT

Gönczy Edit vagyok, angoltanár 20 éve, tudom, mi okoz problémát és nehézséget az angolul tanulóknak. Küldetésem, hogy minél több embert megtanítsak magabiztosan beszélni angolul. Hiszem, hogy mindenki képes megtanulni egy idegen nyelvet, csak meg kell találni a számára működő módszert. Éppen ezért tananyagaim rendkívül változatosak, praktikusak, és sokaknak nyújtanak sikerélményt.

Magyarország angol kiejtéstanáraként emlegetnek még sokan, esetleg így vagyok számodra is ismerős. A Bar-ANGOL Program kitalálója, megvalósítója, és a beszédfejlesztő blog szerzője is vagyok, könnyen lehet, hogy elsősorban innen ismersz.

Itt találkozhattál már velünk:

Válassz tanfolyamot, szintednek és célodnak megfelelően:

Nézd meg melyik tanfolyammal
honnan hová juthatsz!

Az A1-C2-ig jelölés a Közös Európai Referenciakeret szerinti nyelvi szinteket mutatja, a színes pontok ill. vonalak pedig a tanfolymainkat helyezi el a KER-hez viszonyítva. (Nagyításért kattints a képre.)

 

Gyakran

Ismételt

Kérdések

Mi a Levelty Books?

Egy olyan online, izgalmas történetekre épülő nyelvtanfolyam család, amely azért jött létre, hogy az angol nyelvtan tanulását szuper-érdekessé tegye. Mostanra komplex, a nyelvtudás minden elemét élvezetesen tanító nyelvtanfolyam családdá alakult.

Mi az a Szintlépő tanfolyam?

Mi a célod?

Ha fejlődni szeretnél, előrébb mozdulni a jelenlegi tudásszintedről, akkor a Szintlépő tanfolyam a számodra megfelelő. Így 22 leckét kapsz 6 hónap alatt. A hatodik hónap végére sokkal gazdagabb szókinccsel rendelkezel majd, mint most, és több nyelvtani szerkezetet használsz magabiztosan. Emellett fejlődik a beszédértésed és angolosabb lesz a kiejtésed is.

 

Mi az a Nyelvtani Tisztázó tanfolyam?

A rövid, novellákra épülő Nyelvtani Tisztázó tanfolyamainkban egy vagy két nyelvtani esetet vesézünk ki, tisztázunk le. Ha gondod van egy nyelvtani esettel, a Nyelvtani Tisztázó tanfolyam segít a problémádon túllendülni.

Azonban mindezek mellett a Nyelvtani Tisztázó tanfolyamokkal is fejlődik a szókincsed, szövegértésed, beszédértésed és kiejtésed is.

Hogyan döntsem el, melyik a nekem való szintű tanfolyam?

Teljesen kezdőknek van Levelty tanfolyam?

Teljesen kezdőknek nem készítünk Levelty tanfolyamot. Ennek az az oka, hogy történeteken keresztül tanítunk, és ezek a történetek a hozzájuk tartozó online tanfolyamok nélkül is élvezeti értékkel bírnak. Pre-intermediate (A2) szint az, ahol már lehet úgy írni, hogy abból a tananyagból azt a választékos, intelligens nyelvhasználatot lehessen elsajátítani, ami tükrözi az egyéniséged.

Van bármilyen garancia?

Minden tanfolyamunkra vállalunk garanciát, mert maximális metodikai hozzáértéssel állítottuk őket össze. Hisszük, és a visszajelzések alapján tudjuk is, hogy nagyon hatékonyan lehet velük tanulni. Ezért bátran felajánlunk pénzvisszafizetési garanciát. Kezdd el a tanfolyamot, és ha egy hét múlva úgy érzed nem azt kaptad tőlünk, amire számítottál, visszaadjuk a tanfolyam árát.

Ha pedig minden rendben, csak kiderül, hogy nem megfelelő szintű tananyagot választottál, jelezd nekünk 14 napon belül, és megbeszélés alapján alacsonyabb vagy magasabb szintűre cseréljük neked.

Mindenki más vért izzadva tanulja az angol nyelvtant. Te mosolyogva várod a tananyagod következő leckéjét.

Copyright:
Leveltybooks Bt.
Tax number: 25997008-1-13

Online bank card payments are executed via the Barion system and Stripe. The merchant does not get and store bank card data.

Barion Payment Inc., the provider of this service, is an institution under the authority of the Central Bank of Hungary, its license number is: H-EN-I-1064/2013.

Stripe Payments Europe, Limited is based in Dublin and its VAT number is IE 3206488LH.