Gönczy Edit

Gönczy Edit vagyok, angoltanár 20 éve, tudom, mi okoz problémát és nehézséget az angolul tanulóknak. Úgy gondolom, egy tanár feladata az, hogy a tanulóval rezonálva úgy tanítson, ahogy az a tanulót a legjobban szolgálja céljai elérésében. Fontosnak tartom, hogy tananyagaim motiváljanak és sikerélményt nyújtsanak. Segítek azt elérni, hogy mindegy legyen, hogy éppen magyarul vagy angolul szólalsz-e meg, mert mindkét nyelven önmagad tudod adni.

Magyarország angol kiejtéstanáraként emlegetnek még sokan, esetleg így vagyok számodra is ismerős. A Bar-ANGOL Program kitalálója, megvalósítója, és a beszédfejlesztő blog szerzője is vagyok, könnyen lehet, hogy elsősorban innen ismersz.

A Levelty Books módszerrel azt szeretnénk kihozni belőled, hogy képes legyél angolul is pontosan olyan intelligens és önazonos módon kifejezni magad, mint magyarul: szép nyelvtannal, választékos szóhasználattal és kifejező kiejtéssel.

Szabó Kisanna

Az angol egészen kicsi korom óta az életem szerves része, csakúgy, mint az irodalom, az írás: irodalmár-nyelvtanár családból származom, s örököltem mind az érdeklődést, mind a motivációt. Éltem és tanultam az USA-ban és Nagy-Britanniában, számos nemzetközi művészeti és oktatási projektben dolgoztam – angolul.

A nyelvismeret átadásával az emberek kezébe hasznos eszközt adok, ezért is szeretek tanítani. A mondás nagyon találó, hogy „ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy”. Hiszek az élményszerű nyelvoktatásban – ennek is köszönhetem kiváló eredményeimet és azt, hogy az óráim kitűnő hangulatban telnek.

A Levelty Books-szal mindenki számára elérhető, izgalmas, érdekes, ugyanakkor tartós eredményeket hozó módját kínáljuk az angoltanulásnak – a nyelvtanulást, olvasásélményt egyesítve.