Beszélj választékosabban – Smarten Up Your English!

Magyarul könnyedén kifejezed magad, de úgy érzed angolul kínosan egyszerűen fogalmazol?

Pedig lehetsz kifejező akkor is ha még nem tudsz anyanyelvi szinten angolul.

Érdekel, hogyan legyél választékosabb? Akkor töltsd le a gyakorlati példákkal teli útmutatót!

 

Pedig lehetsz kifejező akkor is ha még nem tudsz anyanyelvi szinten angolul.

Érdekel, hogyan legyél választékosabb? Akkor töltsd le a gyakorlati példákkal teli útmutatót!

Miért hallgass ránk,

Ha angoltanulásról van szó?

Edit

Gönczy Edit vagyok, angoltanár 20 éve, tudom, mi okoz problémát és nehézséget az angolul tanulóknak. Küldetésem, hogy minél több embert megtanítsak magabiztosan beszélni angolul. Hiszem, hogy mindenki képes megtanulni egy idegen nyelvet, csak meg kell találni a számára működő módszert. Éppen ezért tananyagaim rendkívül változatosak, praktikusak, és sokaknak nyújtanak sikerélményt.

Magyarország angol kiejtéstanáraként emlegetnek még sokan, esetleg így vagyok számodra is ismerős. A Bar-ANGOL Program kitalálója, megvalósítója, és a beszédfejlesztő blog szerzője is vagyok, könnyen lehet, hogy elsősorban innen ismersz.

Kisanna

Szabó Kisanna vagyok. Az angol egészen kicsi korom óta az életem szerves része, csakúgy, mint az irodalom, az írás. A nyelv, a nyelvek szerelmese vagyok.

„Ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy”, mondja a közmondás. Az angoltanítással nemcsak hasznos, sokrétű eszközt adok az emberek kezébe, hanem olyan ismereteket, melyekkel a személyiségük is gazdagodik. Hiszek az élményszerű nyelvoktatásban - ennek is köszönhetem kiváló eredményeimet.

Az írással családi örökséget viszek tovább. Az írás számomra szent dolog: öröm és komolyság, elköteleződés és önfeledtség. Kommunikáció. Cikkeim, verseim, esszéim számos felületen megjelentek már. Most a történetek keresztmetszetében vizsgálom a világot - veletek.

Ha még nem találkoztunk személyesen, ebből az interjúból kicsit jobban megismerhetsz minket.

LeveltyBooks Bt.

Cégjegyzékszám:13-06-070639

Adószám: 25997008-1-13