Előtte

Elmondasz egy sztorit angolul:

Úgy érzed

RAJTAD nevetnek

Utána

Elmondasz egy sztorit angolul:

Érzed:

VELED nevetnek

A Levelty Books megtanít, hogyan legyél önmagad angolul is

Előtte

Elmondasz egy sztorit angolul:

Úgy érzed RAJTAD nevetnek

Utána

Elmondasz egy sztorit angolul:

Érzed: VELED nevetnek

A Levelty Books megtanít, hogyan legyél önmagad angolul is

Az, hogyha valami érdekel.

Őszintén, igazán, önszántadból érdekel.

Tudod, mi a különbség a példa-bemagolós angol és a mi módszerünk között?

példa-bemagolós angol

Olyan, mint a témazáróra készülni, meg kell tanulni, mert kikérdezik.

Amikor megláttad, hogy meg kell tanulni a 12 igeidő eseteit, életed legnehezebb feladatának tűnt végigküzdeni magad rajta.

12 igeidőt bemagolni hétfőre? Na ne…

VS. NEM TUDOM LETENNI

Levelty Books angol

Olyan, mint amikor rátalálsz életed legjobb könyvére.

Fogalmad nincs róla hány oldal, mert csak falod a lapokat, gyorsan átlapozod az illusztrációkat, hogy minél hamarabb olvashasd a folytatást.

Ugye már érted a különbséget? Ezért a következőt találtuk ki neked

Mi, azaz Edit és Kisanna, a Levelty Books alapítói.

A leveltybooks.com–on olyan folytatásos regényt olvashatsz online, aminek a végére érve észrevétlenül okosabb és kifinomultabb lesz az angolod.

A regény minden fejezete egy-egy nyelvtani esetre koncentrál, melyet elmagyarázunk és gyakorló feladatokat is kapsz hozzá.

Nem a tanulásra koncentrálsz, hanem a sztorira, és a tudás automatikusan beépül.

4 oka van

amiért ez bárkinél működik

A leveltybooks.com–on olyan folytatásos regényt olvashatsz online, aminek a végére érve észrevétlenül okosabb és kifinomultabb lesz az angolod.

A regény minden fejezete egy-egy nyelvtani esetre koncentrál, melyet elmagyarázunk és gyakorló feladatokat is kapsz hozzá.

Nem a tanulásra koncentrálsz, hanem a sztorira, és a tudás automatikusan beépül.

4 oka van

amiért ez bárkinél működik

A fejedben megpróbálsz összerakni egy mondatot, de valami kuszaság, kavarodás mindig van. A LeveltyBooks pont ezeket segít feloldani és helyretenni. Nézd csak, miket tartogat számodra!

Miért hallgass ránk,

Ha angoltanulásról van szó?

Edit

Gönczy Edit vagyok, angoltanár 20 éve, tudom, mi okoz problémát és nehézséget az angolul tanulóknak. Küldetésem, hogy minél több embert megtanítsak magabiztosan beszélni angolul. Hiszem, hogy mindenki képes megtanulni egy idegen nyelvet, csak meg kell találni a számára működő módszert. Éppen ezért tananyagaim rendkívül változatosak, praktikusak, és sokaknak nyújtanak sikerélményt.

Magyarország angol kiejtéstanáraként emlegetnek még sokan, esetleg így vagyok számodra is ismerős. A Bar-ANGOL Program kitalálója, megvalósítója, és a beszédfejlesztő blog szerzője is vagyok, könnyen lehet, hogy elsősorban innen ismersz.

Kisanna

Szabó Kisanna vagyok. Az angol egészen kicsi korom óta az életem szerves része, csakúgy, mint az irodalom, az írás. A nyelv, a nyelvek szerelmese vagyok.

„Ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy”, mondja a közmondás. Az angoltanítással nemcsak hasznos, sokrétű eszközt adok az emberek kezébe, hanem olyan ismereteket, melyekkel a személyiségük is gazdagodik. Hiszek az élményszerű nyelvoktatásban - ennek is köszönhetem kiváló eredményeimet.

Az írással családi örökséget viszek tovább. Az írás számomra szent dolog: öröm és komolyság, elköteleződés és önfeledtség. Kommunikáció. Cikkeim, verseim, esszéim számos felületen megjelentek már. Most a történetek keresztmetszetében vizsgálom a világot - veletek.

Ha még nem találkoztunk személyesen, ebből az interjúból kicsit jobban megismerhetsz minket.

Ismerős ez?
„Utólag jutott eszembe, mit és hogyan kellett volna mondani.”

A LeveltyBooks-szal előre eszedbe fog jutni. Segít, hogy angolul gondolkozz.

Ez a legfontosabb:

mindig használat közben látod az adott nyelvtani szerkezetet

Többször, de nem unalmasan ismételgetve. Ez az ismétlési mennyiség kell a természetes nyelvelsajátításhoz.

Ehhez jön az aktív gyakorlás, és a megértést elmélyítő magyarázatok.

Ha legközelebb megszólalsz angolul, árnyaltabban tudod kifejezni magad. Nem kell lebutítani a mondanivalódat, hogy angolul tudd mondani.

Mit tartalmaz

a LeveltyBooks regényalapú online nyelvtanfolyam?

Egy szintednek megfelelő regényt elektronikus formában

A regényt egy online felületen fogod olvasni fejezetenként. A lényeg az élvezetért való olvasás, de a szavak jelentését is megnézheted egyetlen gombnyomással.

Nyelvtani feladatokat – magyarázattal

Minden fejezet kidomborít egy nyelvtani problémát. Ehhez érthető és olvasmányos magyarázat és rengeteg kapcsolódó feladat tartozik. A leckéket (=fejezeteket) folyamatosan adagoljuk, olyan, mintha rendszeresen járnál nyelvtanfolyamra hozzánk.

Motiváló leveleket

Melletted leszünk a tanulásod során. Rendszeres emaileket kapsz tőlünk, amelyekben megmutatjuk, hogyan dolgozd fel a tananyagot úgy, hogy maradandó ugyanakkor élvezetes legyen a tanulás.

Audiobookot, azaz hangoskönyvet

Mp3 formátumú audiobook a teljes könyv hanganyagával, profi, anyanyelvi színész előadásában. Bárhol hallgathatod – ezzel elmélyíted a nyelvtani szerkezeteket és a kifejezéseket és javul a beszédértésed.

Kiejtésfejlesztő videókat

A hétköznapi beszédben jól használható szövegrészeket videón is megkapod, így külön is begyakorolhatod a szituációkat és dolgozhatsz a kiejtéseden.

Nyomdai könyvet

A tanfolyam végén a könyvet kézzelfogható, igényesen kivitelezett nyomdai változatban is megkapod – postán érkezik a címedre. Ebben már nem lesznek feladatok, csak a puszta szórakozásért és az anyag elmélyítéséért újra tudod olvasni a regényt. Ráadásul Magyarországon ingyenesen szállítjuk!

Csatlakozz te is,

HOGY UGYANOLYAN JÓFEJ LEGYÉL ANGOLUL IS MINT MAGYARUL!

Nézd meg, hogyan működik, mit kell tenned, hogy Te is élménydúsan tanulj:

  1. lépés: Kiválasztod, milyen nyelvi szintről indulsz.

Nézd meg a különböző szintű* regényeink bevezető szövegét! Az a neked való szint, ahol 80%-ban érted a szöveget. Ha ennél sokkal kevésbé érted, túl nehéz dolgod lesz, és sikerélmény helyett kudarcélményed lesz. Ezt jobb elkerülni. Ha pedig egy adott leírásban mindent tökéletesen értesz, akkor alig lesz mit tanulni, s ez nem elég motiváló.

2. lépés: Kiválasztod, mire van szükséged a tanuláshoz

Az izgalmas regényeinkből 3 módon tanulhatsz. Nézd meg, hogy mire van szükséged, azaz mit fejlesztenél, és válaszd ki a csomagod, amely ezeket tartalmazza!

3. lépés: kiválasztod a regényt

Milyen nyelvtani szerkezeteket akarsz gyakorolni? Milyen műfajt szeretsz olvasni? Ezek alapján válassz regényt*. A sztori végig izgalmas, akármit is választasz, viszont minden könyvvel más nyelvtani témákat tanulhatsz-gyakorolhatsz. Ha a szerkezetek alapján nem tudsz választani, válassz műfaj alapján. Az olvasást végig élvezni fogod, nyelvtanból pedig úgyis csak olyat tanítunk, ami hasznos és mai angol nyelvhasználat. Mellé egyikkel sem nyúlsz.

4. lépés: Vásárold meg a tanfolyamot és kezdd el az izgalmas utazást!

A lenti linkre kattintva megtalálod a csomagokat és a regényeket. Vásárolni az egyes regényeknél tudsz majd.

Olvasd eredetiben a regényeket, nézd felirat nélkül a filmeket! Sokkal jobb.
A LeveltyBooks a következő lépés, hogy ide eljuss.

 

Copyright:
Levelty Books
Tax number: 53160548-1-42

 

Online bank card payments are executed via Stripe. The merchant does not get and store bank card data.

Stripe Payments Europe, Limited is based in Dublin and its VAT number is IE 3206488LH.