Szintlépő
angol tanfolyamok

Lépj fél év alatt konyhanyelvről alapfokra, alapfokról középfokra vagy középfokról felsőfokra!

– MÁSKÉPP

MIÉRT?

Mert a jobb angol tudás a karrieredben való előrelépés kulcsa.

Mert nem akarsz az angol tudásod hiányosságai miatt elszalasztani egy remek lehetőséget.

Mert olyan nyelvi fordulatokat és kifejezéseket akarsz használni, amilyet az angol anyanyelvűek is használnak.

Mert külföldön akarsz dolgozni, de úgy érzed az angol tudásod még nem áll ott, hogy kint magabisztosan intézd a mindennapos ügyeidet.

Mert kellemetlenül érzed magad a kollégáid előtt, amikor angolul kell megszólalnod.

HOGYAN?

Magával ragadó történeteken keresztül

Engedd, hogy beszippantsanak a történetek, amiknek nem győzöd kivárni a folytatását! A történeteket rólad írtuk: a modern ember kalandjairól, problémáiról és örömeiről szólnak. Engedd, hogy elrepítsenek és inspiráljanak téged is!

Magolásmentes szókincsbővítéssel

Élvezd a könnyedséget, amivel az eddig ismeretlen angol szavak a fejedbe kúsznak, és köszöntsd őket régi ismerősként a későbbiekben!

Irányított kiejtésgyakorlással

Hallgasd meg és ismételd az angol anyanyalvű színész után a történet szövegét – hamarosan csípőből megy majd az igazi angolos kiejtés.

Interaktív nyelvtannal

Felejtsd el az unalmas, száraz nyelvtani magyarázatokat! Gyakorolj színes, interaktív platformon, hogy a nyelvtan a tudásod aktív részévé váljon!

Online tanári jelenléttel

Kérdeznél, plusz magyarázatra, további tisztázásra vágysz? A leckék végén kérdezz tőlünk, angol tanároktól, vagy böngészd a többiek kérdéseit és a rájuk adott válaszainkat!

A Szintlépő tanfolyam elemei

Egy angol nyelvű regény

A Szintlépő tanfolyam alapját egy regényt adja, melyet kifejezetten az adott tanfolyamhoz írtunk. A tananyag a regény szövegére épül. Minden fejezet egy adott angol nyelvtanra koncentrál, amit két leckén keresztül dolgozol fel.

A regény fejezeteit és a rájuk épülő tananyagot az online felületen éred el és magát a regényt nyomtatott könyv formájában is postázzuk.

A tanfolyam végére azzal is büszkélkedhetsz, hogy elolvastál egy teljes regényt angolul.

Egy 22 leckés regény-alapú online tanfolyam

A tanfolyamot egy tanulóknak kialakított online felületen végzed.

Hetente küldünk egy leckét, melyet kb. 4 óra ráfordítással végzel el.

A tanfolyamhoz örök hozzáférést kapsz, akárhányszor visszatérhetsz, ha átnéznél, gyakorolnál valamit.

280 percnyi hanganyag

Két letölthető hanganyagot is kapsz:

1.) Mp3 formátumú hangoskönyvet profi, anyanyelvi színész előadásában, hangjátékkal. Élmény hallgatni és a tanultakat is elmélyíted vele.

2.) Kiejtésfejlesztő hanganyagot, amely a lecke videójának a hangváltozata.

Kiejtésfejlesztő videók

Minden lecke végén találsz egy videót, aminek segítségével begyakorolhatod a lecke kulcsmondantainak kiejtését.

Ügyeltünk arra, hogy a kiejtésfejlesztésen kívül a lecke szókincsét és nyelvtanát is gyakorolni tudd vele.

Nyelvtani és szómagyarázatok

Minden fejezet egy nyelvtani problémát domborít ki. Ehhez letisztult, átfogó és az értést vizuálisan is segítő magyarázat tartozik.

A történet szavainak jelentését elmagyarázzuk és példamondatokkal tovább értelmezzük. Ezeket letölthető pdf formátumban is megkapod.

Feladatok

Online feladatokkal ellenőrzöd a szövegértésed, gyakorlod a nyelvtant és a szókincset. Ellenőrizheted, mit csináltál jól és mit nem.

A feladatokat újra elvégezheted, amíg az eredményeddel tökéletesen elégedett nem leszel.

Ismétlő leckéket is beiktattunk az igazán tartós bevésésért.

Motiváló levelek

Melletted leszünk a tanulás során.
Hetente küldjük az újabb leckéket s a kísérő emailekben többek között abban is segítünk, hogy hogyan dolgozd fel a tananyagot úgy, hogy eredményes, ugyanakkor élvezetes legyen a tanulás.

Nyomdai könyv

Imádod a friss könyvek illatát? Papírról jobban szeretsz olvasni, mint képernyőről? A tanfolyam alapjául szolgáló regényt megkapod  keménykötésű könyv formájában is.

Magyarországon ingyenesen szállítjuk házhoz!

Online konzultáció velünk

Kérdésed lenne a tanyaggal kapcsolatban? Minden lecke végén találsz egy szekciót, ahol kérdéseket tehetsz fel nekünk - ezzel állandó tanári jelenlétet biztosítunk neked.
Nem marad megválaszolatlan kérdésed, mi ott leszünk, segítünk.

Bizonyítvány

Ez az az intenzív tanfolyam, ami fél év alatt rendkívüli fejlődést biztosít az angol tudásodnak. Ez hatalmas teljesítmény részedről, amiért bizonyítvány jár.

A bizonyítvány nem akkreditált, viszont feltüntetjük a tényleges tudásod szintjét, a tanfolyam befejezésének dátumát és a készségeket, amiket megszereztél a tanfolyam során. 

Miért a Szintlépő tanfolyam a legjobb megoldás számodra?

1.

Magával ragadó, izgalmas történeteken keresztül vezetünk be az angol egyre mélyebb rétegeibe. Nem találsz még egy ilyen szórakoztató és alapos tanfolyamot!

2.

Nem kell magántanárhoz vagy csoportos órára utazgatnod. Az otthonod kényelméből végzed a tanfolyamot, így időt, energiát és pénzt spórolsz meg.

3.

 Te osztod be, hogy mikor, hol tanulsz a leckékkel, nem kell igazodnod senkihez.  

4.

MINDEN készségedet fejleszti – szókincs, kiejtés, hallásértés, beszédkészség, nyelvtan! Még egy magántanár esetében is ritka az ennyire átfogó fejlesztés, hát még az online tanfolyamok esetében!

5.

Igazán 21. századi tanfolyam. Az online lehetőségeket kiaknázza: interaktív, vizuálisan megkapó, ami motivál és a tanulást is segíti.

6.

Egy Levelty leckével heti szinten kb. 4 órát foglalkozol, örömmel.

Magántanárral heti 4 óra átlag 16 000 Ft-ba kerülne neked. Ez fél év alatt 384 000 Ft.

Egy magára valamit adó nyelviskolában sincs már óra 2 000 Ft alatt. Fél év itt is 162 000 Ft lenne – és itt erősen függsz a csoporttársaidtól.

A Szintlépő tanfolyamokkal 1 350 Ft /óráért sajátítod el az angoltudást. Havi szinten egy tank benzin árából megvan a tanfolyamod! És még imádni is fogod a tanulást!

Válaszd ki a Szintlépő tanfolyamodat,
 angoltudásod jelenlegi szintjének megfelelően!

Pre-intermediate szintű tanfolyam
(A2-B1)

Innen indulsz: közel alapfok (A2)

Ide jutsz el: alapfok (B1)

Intermediate szintű tanfolyam
(B2)

Innen indulsz: alapfok (B1)

Ide jutsz el: középfok (B2)

Upper-intermediate szintű tanfolyam
(C1)

Innen indulsz: középfok (B2)

Ide jutsz el: felsőfok (C1)

Ha nem tudod, milyen szintű a tudásod, töltsd ki az alábbi szintfelmérőt. A végén javaslatokat is kapsz, melyik tanfolyamot válaszd.

Pénzvisszafizetési garancia

 

Kezdd el a tanfolyamot, és ha két hét múlva úgy érzed nem azt kaptad tőlünk, amire számítottál, visszaadjuk a tanfolyam árát.

Ha pedig attól tartsz, hogy a tanfolyam szintje esetleg nem lesz megfelelő számodra, nyugodj meg: nekünk az a fontos, hogy tudj tanulni, fejlődni. Csak jelezd emailben (info@leveltybooks.com), ha túl nehéz vagy túl könnyű a tanfolyam, és kicseréljük neked.